SRAM представила нові гідравлічні гальма зі стилізованим “стелс-дизайном” ручок. Причиною цих змін в дизайні, за словами SRAM, є популярність рішення з прокладанням гідравлічних ліній через руль і рульову колонку. Проте нові тормози також працюватимуть зі звичайними кермами. Крім того, вони надають гонщикам можливість легко закріпити номерний знак на передній частині велосипеда. При цьому гідравлічні лінії не заважатимуть так само, як це відбувається зі звичайними гальмами. Однак деякі оглядачі зауважують, що гідравлічні лінії можуть тертися об руль, особливо якщо велосипед дуже брудний або пилуватий.

Лінійка SRAM Level включає версії з двома і чотирма поршнями. Обидві версії доступні в модифікації Ultimate з карбоновим рукояткою. Ось рукоятки працюють на промислових підшипниках, і є регулятор, який дозволяє налаштовувати відстань від ручки до керма.

4-поршневі Level Stealth Ultimate: 300$
2-поршневі Level Stealth Ultimate: 285$
4-поршневі Level Stealth Silver: 195$
2-поршневі Level Stealth Silver: 185$

Лінійка SRAM Code має приблизно таку ж структуру, але в ній немає двопоршневих версій. Нова ручка в серії Silver також має рукоятку на підшипниках і, на відміну від Level, має налаштування вільного ходу ручки. Лінійка Ultimate поставляється з карбоновою рукояткою та титановим обладнанням для гальм.

4-поршневі Code Stealth Ultimate: 300$
4-поршневі Code Stealth Silver: 265$

Важливо зауважити, що каліпери залишилися незмінними, і новий каліпер, який був видно на багатьох гонках минулого сезону у спонсорованих SRAM атлетів, ще не був представлений. SRAM позначила ручки літерами ULT для серії Ultimate і SLV для Silver. Ручки Ultimate мають сріблястий колір, а ручки Silver – чорний.

SRAM також анонсувала кріплення для фіксації гідравлічних ліній під виносом, проте ціна на них поки що не повідомлена. На фотографіях також видно захисну плівку на гідравлічних лініях на кермі.

продукту в якості головної мети своїх проектів.

Також долучайтесь до нашого технічного форуму та чекаємо на ваші коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *