Компанія Intend з Фрайбурга, Німеччина, представила свою нову систему гальм Trinity Brake System.

ІнтеIntend відомий своїми незвичайними амортизаційними вилками, але тепер вони представили цікаву гідравлічну гальмівну систему. Ця система буде доступна в двох версіях – для трейла/ендуро і даунхілу. Гальма працюють на мінеральному маслі і мають мінімальний хід лінійки. Ручка гальм буде сумісна з матчмейкером від Sram, а гідролінія матиме спеціальне кріплення, яке дозволить їй поворот на 360°.

Половинки гальмівного затискача виготовляються на станках з чисельним програмним керуванням (ЧПК) з алюмінію 7075. Усередині затискача розташовані два циліндри діаметром 17 мм, які також мають порожнечу всередині.

Загальна вага системи Trinity для ендуро складає 244 г, а версія для даунхілу всього на 13 грамів важча!

Ціна цих гальм є досить доступною, оскільки РРЦ становить всього від 798 до 903 євро без ПДВ. В комплект входять інструменти для обслуговування, масло, запасні ущільнення, прокладки поршня і стандартні гальмові колодки розміром SRAM “White Magic”. Адаптери, зображені на фото із ребрами охолодження, можна придбати всього за 37 євро, а кріплення Intend також буде доступним окремо всього за 14 євро.

Першу партію вже продали, а другу партію (навіть 50 екземплярів) обіцяють доставити протягом 2-3 місяців.

Також долучайтесь до нашого технічного форуму та чекаємо на ваші коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *