На виставці Taipei Cycle Show 2023 DVO представила нові продукти. Вже раніше ми могли побачити фотографії прототипів оновлених амортизаторів Topaz і Jade X у соціальних мережах в початку місяця. З того часу був вдосконалений дизайн ручок та додано більше деталей. Отже, як обіцяли, замість регулятора платформи тепер буде ручка для налаштування низькочастотної компресії. Цікаво, що DVO планує випустити набір оновлення для переходу від старих амортизаторів до нових картриджів. Ви відкручуєте старий картридж, вставляєте новий і прокачуєте амортизатор. Ціна нового амортизатора становить 600 доларів, ціна набору оновлення з картриджем – 200 доларів.

Серед інших цікавих новинок DVO показала гідравлічний підсідельний штир Garnet із регульованим виходом. Налаштування здійснюється за допомогою ручки вгорі непорожньої частини штиря. Поворотом цієї ручки можна буде регулювати максимальний хід підсідельного штиря. Діапазон регулювання становить 30 мм, кожне натискання ручки змінює хід на 5 мм.

DVO Garnet буде доступний у двох розмірах – під 30.9 мм і під 31.6 мм, також існуватимуть два варіанти ходу – 170-200 мм і 130-160 мм. Ціна за підсідельний штир з важелем становить 350 доларів.

Також долучайтесь до нашого технічного форуму та чекаємо на ваші коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *