Нові красиві залізки, які поєднує їх народження в надрах ЧПУ-верстата.

Почнемо з виносу від Chromag. Нова модель отримала назву RIZA і це об’єднання в одній моделі всіх напрацювань з моделей Ranger і BZA. Винос, як і багато інших залоз від Chromag розроблені в тісній співпраці з NSB . Для тих, хто не розуміється на маленьких канадських виробниках, NSB-хлопці, які найбільш відомі своїми точеними півнями для рам і зірками, проте фактично вони займаються виробництвом фрезерованих деталей для великої кількості клієнтів не тільки з велосфери. Залізниці Chromag, на яких був гордий напис “Зроблено в Канаді”, дуже часто народжувалися саме в їхньому цеху.

Chromag співпрацює з North Shore Billet прямо з етапу розробки дизайн-проекту, для того, щоб одразу розуміти наскільки складно та економічно виправдано отримати те, що захотілося дизайнерам. Для виробничників з NSB кількість змін інструменту в верстаті або просто їх загальний асортимент для кожної деталі набагато очевидніший і з цього союзу з’являється та сама невидима користувачеві оптимізація виробництва.

Для нового виносу з’явився особливий профіль заготовки (відмінно видно на фото нижче), який знижує час на виточення кожної деталі і зменшує кількість металу, який піде в стружку. Матеріал – алюміній 6061.
Винос буває як під сучасні керма 35мм, так і під класичні 31.8. Доступні варіанти довжини 32, 38 та 42мм. Вага складає 176 г (35×32 мм).  

$146-150 залежно від довжини.
Доступно на сайті Chromag: 

chromagbikes.com/collections/stems/products/stems-riza

Ще однією новинкою, фрезерованою та анодованою у різні кольори, стали педалі 

Walveform Pedals від Wolf Tooth, які останнім часом часто радують нас новими продуктами.
Педалі вийшли дуже гарні, з усіма необхідними фішками – тут і подвійний конкейв, і змінні шипи, і навіть різні розміри під ногу чи стиль катання.
Платформа має розміри 105 мм x 99 мм у версії S, велика розмірність вийшла 112 мм x 106 мм. З кожного боку знаходяться по 11 змінних шипів, що зручно, всі шипи вкручуються в педаль наскрізь і капелюшок під шестигранник знаходиться на звороті педалі. У центральній частині платформа має товщину 125 мм, до країв цей параметр зростає до 14 мм.

Вага педалей становить 370-380 г залежно від розміру. Платформа виконана з алюмінію 6061-T6, осі – нержавіюча сталь.
Внутрішній пристрій педалі є вже класичним – поєднання картриджних підшипників, яких у цій частині три і втулки IGUS, надійно закрите з боку шатуна гумовим ущільнювачем.

Продовжуючи традицію повного обслуговування своїх залізок, Wolf Tooth пропонує вам можливість купити будь-яку запасну частину педалей окремо на своєму сайті, у тому числі осі і навіть самі платформи. Там же, на сторінці продукту є відео з обслуговування.

У комплекті з педалями йдуть 6 запасних шпильок.

$199.95 USD.Доступні для замовлення на сайті виробника: 

www.wolftoothcomponents.com/products/waveform-aluminum-pedals

Один коментар до “Нові залізки від Chromag та Wolf Tooth.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *